S-a lansat Imobiliare-Romania.ro, portalul antreprenorilor în imobiliare

Piața de imobiliare din România primește un nou jucător, care își propune să aducă o abordare calitativă și optimizată a conceptului promovării în imobiliare în mediul online. Portalul Imobiliare-Romania.ro se adresează agențiilor, profesioniștilor în domeniu, și reunește ofertele celor mai dinamice agenții imobiliare, garantând astfel o bază de date de proprietăți largă și reprezentativă la nivelul principalelor centre economice.

Lansarea portalului Imobiliare-Romania.ro răspunde unei nevoi identificată de principalii jucători la nivelul agențiilor imobiliare, fiind un portal dedicat exclusiv agențiilor, adică profesioniștilor din imobiliare. Acest portal va oferi beneficii multiple atât agențiilor participante, potențialilor clienți vânzători și cumpărători, cât și pieței imobiliare în general.

Această inițiativă în premieră vine în urma coalizării resurselor, cunoștințelor și ideilor unor antreprenori vizibili, experimentați, și bine ancorați în realitățile pieței imobiliare românești: Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România, Cătălin Priscorniță, CEO Blitz, Eugen Encuțescu, CEO Eugene Estate, Ciprian Iovu, General Manager Inter Imobiliare, Andrei Sârbu, CEO Residentialist by SVN România, Horia Halmagi, Manager iAdvise, și Paul Avataji, Manager Imperia Imobiliare, care au construit în ultimii ani business-uri de succes în real estate, vizibile la nivel local și național.

Discuțiile legate de dezvoltarea și implementarea acestui portal au fost facilitate în cadrul CEIR, agențiile fondatoare fiind membre ale acestei vizibile organizații profesionale. Dealtfel, una din preocupările declarate ale Comunității, încă de la lansare, este de a asigura pentru membrii săi condiții și instrumente moderne și eficiente pentru promovarea portofoliului de oferte, pe lângă cele consacrate în piață.

Cele șapte agenții fondatoare cuprind împreună peste 21000 de proprietăți listate din principalele centre economice ale țării: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, etc. Portalul dispune astfel încă de la lansare de o bază de date reprezentativă la nivel național, cu o gamă largă de oferte. Ofertele acoperă toate segmentele, atât pe zona rezidențială (apartamente, case, terenuri), cât și pe zona comercială (spații comerciale, spații de birouri, spații industriale). Aceste oferte sunt zilnic actualizate și verificate de sute de brokeri profesionisti in imobiliare.

Agențiile fondatoare estimează că până la finalul anului să ajungă la obiectivul de 50000 de proprietăți listate pe noul portal, atât prin creșterea portofoliilor proprii, cât și prin cooptarea de noi membri. În această fază, de asemenea accentul se va pune pe optimizările tehnice ale platformei, cât și pe creșterea permanentă a calității anunțurilor.

În momentul de față, portalul Imobiliare-Romania.ro este rezervat exclusiv agențiilor membre ale CEIR, acestea fiind invitate să se alăture acestui demers. Pe viitor, odată cu dezvoltarea portalului, acesta va fi deschis colaborării și cu alte agenții care sunt interesate de o promovare calitativă și modernă a proprietăților.

Astfel, portalul Imobiliare-Romania.ro se poziționează binemeritat ca o alternativă la celelalte mijloace de promovare imobiliară online, fiind primul instrument de acest tip dezvoltat printr-o asociere de succes a unor antreprenori cu vizibilitate din domeniul real estate.