Cine suntem?

Suntem C.E.I.R. – Comunitatea Elitelor în imobiliare din România. 

Reprezentăm cele mai prestigioase agenții imobiliare din țară, cumulând zeci de ani de experiență, expertiză și maturitate în domeniul imobiliar, precum și multe premii ale industriei. Fiecare din membrii noștri și-a adus contribuția semnificativă și s-a afirmat printre liderii piețelor locale unde activează.

Piața imobiliară este într-un continuu proces de perfecționare, maturizare și profesionalizare. Ne propunem un demers pe termen lung, pentru standardizarea acestui domeniu, îmbunatățirea percepției consumatorilor și nu în ultimul rând pentru creșterea la nivel larg a calității vieții celor ce activează pe piața de real-estate.

Acest demers este realizat atât prin forțele și proiectele proprii, cât și în colaborare cu alte asociații imobiliare active, comunități profesionale, și nu în ultimul rând prin încurajarea continuă a comportamentelor etice ale jucătorilor importanți din această industrie. Respectăm profund orice demers efectuat de către orice entitate sau organism imobiliar din țara noastră și ne propunem să colaborăm intens cu toate asociațiile care luptă pentru aceeași direcție.

Fiecare dintre membrii C.E.I.R. crede și contribuie de ani buni la perpetuarea celor de mai sus, lucrând în fiecare zi să se autodepășească, să ridice standardul calității serviciilor, să-și  dezvolte structurile și sistemele, să investească în tehnologie, și să crească permanent calitatea pregătirii celor care activează în domeniu. 

Din 2019, suntem motivați sa facem mai mult, mai repede și împreună, pentru o ,,Românie imobiliară a elitelor”.

Ne propunem să adunăm la un loc toate brandurile de succes din imobiliare, liderii locali și regionali din principalele orașe din România. Ne dorim printre membri companii conduse de oameni integri, valoroși și dornici de progres. Conștientizăm că doar împreună și activi într-un scop comun și într-o singură forță, putem transforma radical lipsurile acestei industrii.

Suntem dispuși să ne canalizăm energia și eforturile pentru realizarea misiunii noastre, aceea de a schimba percepția consumatorilor de imobiliare despre această industrie prin educație profesională de calitate, networking și perfecționare continuă. Prin deschidere, transparența și resursele implicate, suntem convinși că vom contribui pozitiv și semnificativ la dezvoltarea și normarea imobiliarelor din România.

2019
  • Fondarea CEIR și lansarea publică a comunității în cadrul unui eveniment festiv.
  • Stabilirea calendarului de evenimente CEIR
  • Creșterea CEIR la peste 10 membri, elite și lideri din cele mai importante orașe din Romania
  • Evenimente, cursuri și workshop-uri conform calendarului de acțiuni prestabilite.
2020
  • Creșterea CEIR la peste 20 membri
  • Diversificarea cursurilor și evenimentelor
  • Implementarea strategiei de colaborare și networking pentru toți membrii CEIR astfel încât să existe un impact pozitiv financiar și de creștere pentru fiecare business în parte.
2021
  • Creșterea CEIR la peste 30 membri
  • Consolidarea imaginii CEIR la nivel național ca un organism reprezentativ din imobiliare și un punct de referință pentru bune practici în domeniu.
  • Diversificarea cursurilor și evenimentelor