Cătălin Priscorniță
Fondator & Președinte

Cătălin Priscorniță

Numele meu este Cătălin Priscorniță și sunt fondatorul și CEO-ul Blitz. Am pornit la drum în 2010 cu multă determinare, principii, și dorința de progres și rezultat.

Nouă ani mai tarziu, cu numeroase premii și distincții câștigate, compania pe care o conduc se poziționează ca un trend-setter și market-maker al pieței de imobiliare, și un furnizor de servicii integrate care a depășit granițele domeniului imobiliar.

Blitz a crescut de la an la an, atât prin cifrele reprezentative, prin notorietate, cât și prin diversitatea proiectelor și activităților.

Echipa puternică cladită în cadrul Blitz a depășit 100 de membri, motivați permanent pentru autodepășire. Valorile Blitz sunt însumate sub acronimul CAPETIS: Curaj, Adevăr, Perseverență, Entuziasm, Transparență, Inovație, și Smerenie.

Eugen Encuțescu
Fondator & Vicepreședinte

Eugen Encuțescu

Numele meu este Eugen Encuțescu și sunt manager al companiei Eugene Estate. În anul 2000, pe când aveam doar 19 ani, am început o călătorie într-o lume a imobiliarelor care continuă să mă fascineze și să imi dea o energie pozitivă de a explora noi culmi ale acesteia.

În decursul acestor ani am studiat comportamentul oamenilor cu care am interacționat și am realizat faptul ca procesul de achiziție al unei locuințe este mai mult decât o simplă acțiune de cumpărare deoarece implică o gamă vastă de sentimente pe care trebuie să le manageriezi cu atenție și mult profesionalism.

În echipa companiei noastre se regăsesc oameni cu o experiență bogată în departamentele din care fac parte astfel deciziile pe care trebuie să le iau sunt mereu bazate pe analize și expertize orientate către rezultate.

Ciprian Iovu
Fondator & Vicepreședinte

Ciprian Iovu

Numele meu este Ciprian Iovu, și fac parte din echipa Inter Imobiliare din 2002, al cărei membru fondator sunt.

Mi-am facut debutul în domeniu imobiliar în anul 1996, parcurgând toate fazele de dezvoltare ale pieței, și acumulând o experiență valoroasă în acest domeniu. Încă din acea perioadă mi-am propus o concentrare pe îmbunătățirea continuă a calitații serviciilor oferite de companie.

Această preocupare permanentă, precum și orientarea spre succesul echipei, a dus la tot ceea ce înseamnă astăzi Inter Imobiliare pentru piața imobiliară ieșeană.