Începând cu luna februarie, Comunitatea Elitelor Imobiliare din România ( C.E.I.R.) se extinde pe piața imobiliară din județul Neamț

Compania Imobiliară Inter Imobiliare din Iași, ce are statutul și de co-fondator C.E.I.R., a deschis începând cu luna februarie 2021, un nou birou și în Piatra Neamț, ce va deservi serviciile imobiliare ale companiei atât în Piatra Neamț cât și în Târgu Neamț, Roman și Bicaz.

Astfel comunitatea C.E.I.R., reprezintă și monitorizează și cea de a șasea piață imobiliară din România, cea din Neamț, alături de cele din București, Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

,,Provocarea noastră pentru piața imobiliară din Neamț, vine în contextul în care, noi, ca și companie ne dorim un nou început, unde provocările sunt mult mai mari și mai profunde. Faptul ca am obținut în ultimii 4 ani premiul de „Cea mai buna companie imobiliară din Iași„, distincție acordată de Clubul Profesioniștilor în Imobilare(C.P.I), și portalul de imobiliare, Imobiliare.ro, ne obligă să evoluăm, să creștem și să împărtășim experiențele și serviciile noastre, cu toți clienții care îți vor dori acest lucru, să colaboreze cu noi.

În decursul celor 18 ani de imobiliare în Iași, am pus umărul la tot ce înseamna nou, creștere, educație, dezvoltare, aliniere, corectitudine, colaborare în acest domeniu, unde noi credem cu tărie că fără un respect reciproc și o relație win-win de partea fiecăruia, nu ai cum sa evoluezi pe termen lung.’’, ne-a declarant domnul Ciprian Iovu, manager general al companiei imobiliare Inter Imobiliare.

Așadar, în speranța că vă putem provoca și pe dumneavoastră, în ceea ce ține de imobiliare și în Neamț, vă așteptăm să ne testați seviciile noastre imobiliare și să ne vizitați site-ul www.interimobiliare.ro. 

Vă așteptăm cu drag!

Leave A Reply