Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România a crescut la 10 membri, prin aderarea Re/Max România, cel mai mare francizor din domeniul imobiliarelor

Începutul anului 2020 a adus pentru Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România o prestigioasă extindere, prin dobândirea statutului de membru al Remax România, deținătorul francizei cu cea mai mare extindere din țară. 

Re/Max este unul din cele mai cunoscute branduri imobiliare la nivel internațional, cu un concept ce a debutat în Statele Unite ale Americii acum mai bune de 50 de ani. Prezența pe piața românească din 2006 i-a asigurat o extindere permanentă, concentrându-se în toți acești ani pe implementarea modelului de franciză și bune practici, precum și instruirea și îmbunătățirea serviciilor oferite de birourile locale francizate.

”Această comunitate servește dorinței noastre de a aparține unei puternice organizații de profil. Am identificat interese și valori comune, în ceea ce privește normarea și transparentizarea profesiei de broker imobiliar, dezvoltând un cadru propice pentru îmbunătățirea serviciilor către consumatorii finali .” a declarat Răzvan Cuc, Președinte Re/Max România.

Re/Max România a ajuns, printr-o extindere accelerată în toate regiunile țării, să aibă peste 40 de birouri francizate, în toate orașele de dimensiune mare și medie, acoperind din punct de vedere imobiliar principalele zone de dezvoltare economică: București, Cluj-napoca, Brașov și Timișoara, etc.

Răzvan Cuc recunoaște potențialul organizației (C.E.I.R.) aflate la început de drum deoarece consideră că aceasta beneficiază de un bun leadership, lucru remarcat deja în primul an de activitate; de asemenea, organizațiile membre adună împreună o cotă importantă din piață, și o experiență valoroasă de management în imobiliare. 

Acest lucru se reflectă în valorile împărtășite de C.E.I.R și Re/Max -colaborarea, implicarea, educația, și în același timp în dorința comună de a sistematiza industria imobiliarelor în România. Cătălin Priscorniță, Președinte și membru fondator C.E.I.R, a salutat această aderare: ”suntem onorați de decizia Re/Max de a deveni parte din comunitatea noastră și de a se alătura eforturilor și programelor noastre comune de educare și profesionalizare a brokerilor imobiliari. Ne leagă o veche prietenie dată de valorile împărtășite și viziunile apropiate asupra pieței imobiliare, și avem certitudinea că împreună reușim să dezvoltăm piața imobiliară locală și nu numai.”

Leave A Reply