C.E.I.R. se bucură de venirea unui nou membru, Residentialist by SVN Romania

Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România își lărgește prezența în țară prin cooptarea Residentialist by SVN România, una din agențiile de top din București, cu o prezență marcantă în mai multe județe din țară.

„Am ales să facem parte din CEIR deoarece aceasta se prefigurează a fi cea mai reprezentativă asociație profesională din istoria modernă a pieței rezidențiale din România.” ne-a declarat Andrei Sârbu, CEO Residentialist by SVN România.

Dânsul e una din persoanele cu cea mai mare experiență în imobiliare din România, etalând un  parcurs profesional impresionant, de peste 12 ani. Și-a pus amprenta pe afacerile locale ale unor companii de renume internațional – Coldwell Banker, Colliers International, SVN România. Are la activ numeroase tranzacții de top, pe toate segmentele importante ale pieței, din București și din țară. De asemenea, este o persoană extrem de activă la nivel de comunitate profesională de imobiliare, participând de-a lungul carierei la diferite întâlniri și proiecte de reglementare a acestei profesii.

Residentialist by SVN România este divizia de rezidențial a SVN România, companie care activează pe toate segmentele pieței imobiliare, de la comercial (birouri, retail, logistic, hotelier, terenuri și investment), la rezidențial – proiecte noi, brokeraj de credite, property management și evaluări. SVN România este de asemenea unul dintre cei mai activi consultanți de pe segmentul de rezidențial, fiind consultantul și agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidențiale de top.

Andrei Sârbu apreciază că rolul CEIR va fi de adevărat formator al acestei piețe și industrii.

”Astfel, vom avea o posibilitate reală de a participa la acțiuni cu rolul de a reglementa piața de profil și la conceperea instrumentelor care vor oferi posibilitatea membrilor de a își îmbunătăți atât serviciile cât și rezultatele individuale ale agenților – educația și învățarea continuă trebuie să reprezinte un deziderat al oricărei industrii” susține dânsul.

Din partea C.E.I.R., președintele în funcție, Cătălin Priscorniță, a salutat intrarea în Comunitate a Residentialist by SVN România și a lui Andrei Sârbu, declarând este convins de impactul pozitiv pe care îl va avea contribuția acestuia la activitatea și proiectele comune.