Premier Estate a decis să se alăture C.E.I.R.

Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România s-a îmbogățit cu un nou membru prin aderarea Premier Estate, una din cele mai prestigioase agenții imobiliare din România, numărul total de membri crescând astfel la șase.

D-na Andreea Comșa, fondator și CEO al Premier Estate, a punctat că piața imobiliară din România are nevoie de o asociație puternică, profesionistă care să reprezinte interesele consumatorilor pe de-o parte, și a profesioniștilor din piață. 

”Initiativele C.E.I.R. sunt de bun augur în contextul actual al pieței, ne regăsim în viziunea, misiunea și valorile asociației, și am decis să aderăm pentru a pune umărul împreună la dezvoltarea industriei.”

Din perspectiva sa ca fondator și CEO al uneia din cele mai premiate agenții imobiliare, d-na Comșa consideră că C.E.I.R. poate avea un rol determinant dacă reușește să coalizeze principalele forțe imobiliare din țară, să le aducă la aceeași masa și sa le unească în jurul unor proiecte comune. 

Dânsa apreciază faptul că educația este o valoare centrală a C.E.I.R. cât și a Premier Estate, și crede că sunt necesare investiții continue în educarea atât a agenților, cât și a beneficiarilor serviciilor de imobiliare, consumatorii: ”credem în rolul pe care o agenție imobiliară îl are, și anume să ofere valoare adăugată reală consumatorului final”.

În asentiment cu ceilalți membrii C.E.I.R., d-na Comșa apreciază că e necesar un plan de acțiune articulat, pe termen lung, care să reducă neîncrederea consumatorilor, și să ofere o nouă față întregii industrii de imobiliare, aceasta fiind una din puținele profesii liberale nereglementate. În acest sens, C.E.I.R. este poziționată ca fiind o organizație cu criterii de aderare foarte clare, și care va dobândi masa critică de membri necesară pentru a aduce o schimbare de paradigmă în funcționarea pieței imobiliare.

C.E.I.R. se va impune ca principalul partener de dialog pentru autorități, consideră d-na Comșa,  atunci când va fi vorba de inițiative ce influențează piața imobiliară, și va deveni o voce luata în seamă.