CEIR: o nouă perspectivă în real estate

Eveniment de lansare C.E.I.R (Comunitatea Elitelor in Imobiliare din Romania)

Luna aprilie aduce evenimentul ”C.E.I.R. -o nouă perspectivă în real estate” eveniment ce prilejuiește lansarea Comunității Elitelor Imobiliare din România.

Această asociație își propune să reunească brandurile de succes, liderii locali ai industriei imobiliarelor din principalele orașe din România, într-un organism comun și într-o singură forță. Membrii C.E.I.R. își propun să depună toate eforturile pentru standardizarea acestui domeniu, îmbunatățirea percepției consumatorilor și nu în ultimul rând pentru creșterea la nivel larg a calității vieții celor ce activează pe piața de real estate.

Evenimentul de lansare se va bucura de participarea unor nume prestigioase din această industrie, precum și din domenii conexe.

Va avea loc un panel de discuții cu titlul ”Avantajele unei comunități a elitelor imobiliare din România”. La dezbateri vor participa: Mihai Sava, Business Manager Storia.ro si OLX imobiliare, Adrian Erimescu Co-Founder si CEO Imobiliare.ro, Cosmin Ghinea, Director General Lajumate.ro . Temele de discuție vor fi moderate de către Dan Țiganu, Chief Sales Officer Eugen Estate, și vor acoperi subiecte de interes pentru acest domeniu:

Cea de-a doua parte a zilei va fi dedicată profesioniștilor în imobiliare. Bogdan Comănescu, unul din cei mai buni traineri de vânzări din România, deținător al titlului de ”Cel mai bun speaker al anului”. El va susține un curs intensiv numit “The conquerors”, conținând aspecte legate de leadership în vânzări, precum și tehnici avansate de vânzări. Pe durata a șase ore, participanții vor descoperi aspecte teoretice și practice, într-o formă interactivă și provocatoare.

La acest eveniment participarea este accesibilă doar membrilor C.E.I.R.

Oferta viitoare de cursuri de instruire, precum și alte forme de pregătire profesională va fi făcută publică în perioada următoare.