Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România a crescut prin cooptarea unui nou membru, iAdvise, profesioniștii investițiilor si tranzacțiilor imobiliare din Brașov.

Agenția iAdvise este unul dintre cei mai reprezentativi și importanți jucători  din domeniul imobiliarelor în Brașov, imbinând cu succes experiența de intermediere imobiliară cu cea de dezvoltator, această echipă de profesioniști este axată atat pe segmentul rezidențial cât și pe comercial.  Proiectele imobiliare de succes, precum și lista de clienți prestigioși le-a adus o binemeritată notorietate pe piața locală.

Cei doi manageri care conduc această agenție, Alexandru Muntean – departamentul rezidențial și Horia Halmagi –  departamentul comercial au declarat că s-au regăsit în valorile și misiunea asumate de organizație.

„În CEIR am regăsit membri cu ADN similar  – companii imobiliare autohtone și antreprenori determinați, cu rezultate dovedite, care prin acțiunile lor contribuie constant la dezvoltarea breslei la nivel local sau regional. Credem ca CEIR-ul are potențialul de a coagula  toată această energie pozitivă în proiecte cu impact major la nivelul întregii industrii” a declarat Alex Munteanu, Managing Partner.

Cei doi manageri recunosc potențialul organizației (CEIR) aflate la început de drum deoarece consideră că aceasta beneficiază deja de o reprezentativitate ridicată în cadrul comunității, prin intermediul companiilor membre sau în curs de afiliere, organizații care împreună, au o cotă importantă din piață și adună un număr semnificativ de profesioniști în domeniu.

În ceea ce privește viitorul organizației, managerii agenției iAdvise consideră că scopul acestei organizații ar trebui să fie educația.

„Poate suna utopic dar sperăm ca în cinci ani, să putem vorbi de o piață bine reglementată iar organizația (CEIR) să-și poată concentra energia și resursele pe o componenta esențială, fără de care industria noastră nu poate progresa – educația. Implicarea elitelor din domeniu este esențială în tot acest proces” susține Alex Munteanu.