C.E.I.R. urează bun venit celui de-al treilea membru din Iași, agenția Imperia Imobiliare, capitala Moldovei devenind astfel orașul cu trei agenții membre în comunitate!

Paul Avataji, Managerul agenției, a declarat că aderarea a fost motivată de dorința de a lucra în echipă și la nivel de domeniu de activitate, nu doar la nivel de agenție. ”Am învățat în acești ani de vânzări că împreună suntem mai puternici. Orice informație primită  de la membrii acestei organizații poate să facă diferența în business-ul meu, așa cum orice informație pe care o pot livra la un moment dat, poate face diferența în  business-ul altui membru.”

Imperia Imobiliare este o agenție cu o prezență puternică pe piața de real estate din Iași, care s-a făcut remarcată prin dedicarea și profesionalismul echipei. Agenția este un jucător vizibil în special pe segmentul apartamentelor, având în portofoliu și ansambluri rezidențiale importante.

Educația continuă a profesioniștilor în imobiliare este rolul principal al acestei comunități, în viziunea lui Paul Avataji. Astfel, cooperarea cu ceilalți membri și schimbul de know-how duce la câștiguri comune pe termen lung. ”Bainstorming-ul pe care îl putem face împreună la nivel de organizație este extraordinar, aducător de idei inovative  pentru a dezbate piața imobiliară”

“Valorile C.E.I.R. și ale celorlalți membri sunt cele care au atras Imperia Imobiliare în cadrul comunității, asimilarea și internalizarea acestora în cadrul structurii agenției fiind un demers pe termen lung. Datorită acestora, în scurt timp C.E.I.R. va avea un cuvânt de spus pieței imobiliare prin realizări, și prin ajutorul adus pieței și domeniului imobiliar, părerea CEIR va deveni un factor de luat în considerare la dezbaterile din real estate’’ consideră Paul Avataji.  

În doar 4 luni de de la lansare, C.E.I.R. numără deja 8 membri activi și importanți de pe piața imobiliară din România, cu un număr total de peste 300 de agenți, și se află în discuții avansate cu mulți alți jucători din domeniul de real estate din România.